🔅 Sommartider 2019

Sommartider på den här sidan brukar betyda att jag drar ner aktiviteten till ett ganska behagligt någon-text-i-veckan-hum, och ingen bör förvänta sig någon superaktivitet.

I år verkar det som att sommaren börjat redan i maj – jag har bara inte tänkt på det. Eller så är det möjligt att sommaren pågått hela 2019, ett år som för mig handlat om en hel del saker förutom att skriva om film. Därför kommer sommaren särskilt lägligt nu. Förra året konstaterade jag att tiden var knappare än förr, men nu inbillar jag mig ingenting. Som jag tidigare konstaterat kommer sidan alltid finnas, men jag och Videosöndag har ett litet seven year itch nu och jag vet inte helt hur saker kommer se ut i höst. För att inte tjata mer om saken nämner jag det här nu, for the record.

Under sommaren kommer jag publicera biosomrar 1999, Lois Weber-texter, Tre kronor och det pick och plock jag känner för i övrigt. Jag ska försöka hålla det till åtminstone en uppdatering i veckan, men vi får se. Typiskt sett kommer några veckor med total stiltje – men det var på tiden då jag faktiskt behövde en paus. Nu börjar hela livskartan sakteligen ritas om – när nya rutiner randas ska även sidan få en tydligare rytm.

Tills dess dock, till de som fortfarande tittar in, see you around.

/ F

Post A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *