Den här sidan uppdateras, men långsamt. Idag, våren 2021, bekostas allt ur egen ficka. Min egna ficka är idag i princip tom. Alltså bekostas inte mycket och inte mycket blir vad det borde. I snart 10 år har jag nöjt mig med att publicera texter här utan tankar på att få något för det, och så är det fortfarande. Men om just du vill att tempot ska bli högre, om du vill se fler  recensioner, på nyare filmer, och längre analyser och annat smått och gott, då kommer det ske… om någon slags budget finns. Jag har inga avtal med några distributörer. Som alla vanliga dödliga måste jag betala för mig. Det kan jag i regel bara göra på en väldigt solig dag.

Så vill du tjippa in – eller helt sonika betala för vad jag inte har råd med själv – så vore jag såklart exceptionellt tacksam. En film kostar idag alltifrån en tjuga till flera hundra kronor att se. Jag tar tacksamt emot allt från femtio öre till en lottovinst. Skänket går direkt till filmkontot och den som vill ge så att jag rodnar har all rätt i världen att önska film också.

Men ingen måste, såklart, och jag tycker det är viktigt att påpeka. Jag är inte så intresserad av att sälja VIP-tjänster eller extramaterial, som många andra. Allt här är och ska vara gratis och till för vad än för allmännytta det kan ge. Jag tycker det är viktigt. Men, som sagt, den som kan och vill får gärna hjälpa till, genom att trycka på länken och bidra med valfri peng. Om tillräckligt många ger så kommer sidan växa sig stor och fin igen. Om inte så tuffar vi på så här, eller långsammare. Så är det.